Hoppa till innehåll

handling

september 30, 2010

Det blir tyngre och tyngre att bära runt på magen och jag orkar inte att bära tunga matpåsar. Att gå och handla är dessutom tråkigt och jag har brist på fantasi när det gäller matlagning. Förr hade jag ju Linas matpåse som jag fick hem varannan vecka med råvaror och recept på 5 middagar. Det var bra men mot slutet så fattades det alltid minst en grej i varje påse, så jag satte prenumerationen på paus.

Igår såg jag att Tasteline hade nåt liknande så jag slängde iväg en beställning, dessutom så hade de 150 kronor rabatt på första påsen, så den kostar 649 kr för 5 middagar. Inte så dyrt. Ska bli spännande att se hur den är…. Annars så finns det ju en hel del att välja på! När nästa bebis kommer kan det vara skönt att slippa tänka på mat!
Har ni som bor i Sthlm några tips så får ni gärna dela med er av dem!

Annonser
2 kommentarer leave one →
  1. frusandra permalink
    september 30, 2010 11:43 f m

    mitt tips är att beställa matvaror på nätet. matbutiken har jag beställt ifrån, det är ju coops butik. funkade väldigt bra och erbjuder ett stort ekologiskt utbud. stor kram till dig och fina magen!

  2. september 30, 2010 12:09 e m

    Ja fast då återstår problemet med vad jag ska laga för mat! Jag beställde matvaror från matbutiken en gång men det blir som alltid annars, det slängs så onödigt mycket…. jag behöver någon som strukturerar upp mitt liv emellanåt he he….

    Kramar till dig med, feber? Krya på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: