Skip to content

Ines och vattenkoppor

juni 27, 2011

Välkommen Ines till världen! Och stort grattis till hela familjen A!

Idag har mina tankar funnits hos familjen A och deras nya familjemedlem. Ska bli oerhört spännande att få träffa Ines, se vad hon är för någon och sen att få höra förlossningberättelsen, det bästa jag vet!

Förutom det så har dagen handlat om några mystiska prickar på Ossian. Jag misstänkte vattenkoppor så jag gick till BVC men hon ” hade inte en aning ” om vad det var, ” det kanske såg ut som vattenkoppor eller något annat ”.
Jag blir så trött.
Har pratat med vårdguiden och de tyckte att jag skulle avvakta och se. Ossian har ju inte haft feber som brukar vara vanligt i samband med koppor. Han mår som vanligt men med prickar.
Får se hur det ser ut imorgon…


– Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser
8 kommentarer leave one →
 1. juni 27, 2011 8:09 e m

  Tycker det ser ut som en vattenkoppa, N och P hade det i våras men har redan glömt i vilken ordning febern kom, kan ha vart efter utslagen.

  • juni 27, 2011 8:18 e m

   Så man får alltid feber i samband med vattenkoppor? Usch så tråkigt!

 2. juni 28, 2011 6:56 f m

  Dante fick väldigt hög feber och först kom det nâgra fâ utspridda koppor, men sen satte det fart ordentligt. Mest pâ varma ställen som i blöjregionen o bak pâ ryggen.

  • juni 28, 2011 4:44 e m

   Ossian får inte lätt feber peppar peppar… Men jag tyckte att han var lite varmare än normal häromnatten. hur gammal var Dante när han fick koppor?

 3. juni 28, 2011 1:30 e m

  Det är inte bara vanlig knott? Våra kids fick såna otroliga utslag som vi trodde var typ vattkoppor men det var bara knottbett.

 4. emma permalink
  juni 28, 2011 2:01 e m

  Feber får man i i början när man har vattkoppor… Min dotter har haft svinkoppor flera gånger och de ser lite liknande ut… så det kasnke kan vara det?

  • juni 28, 2011 4:46 e m

   Emma, hur ser svinkoppor ut och kan man få det utspritt över hela kroppen? Ossian har från tårna och ända upp på huvudet med små blåsor som är fyllda med vad som ser ut som sårvätska.

 5. juni 29, 2011 6:25 f m

  Dante var runt 14-15 mânader när han fick vattkoppor, precis pâ de ställen som du beskriver att Ossians koppor blommar upp. Han hade nog bara feber de första dagarna tror jag o sen var han ganska ok. Han kliade faktiskt inte alls pâ sina, men hade svârt o sova vissa nätter när det blev varmt/kliade o han hade feber. Vi tog pâ nâtt rosa som torkade ut dem och ett talkpuder som skulle motverka kliet, och det funkade superbra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: