Skip to content

Vattkoppor del två – sista delen

juli 12, 2011

Och nu var det dags för Nico att få feber och koppor. Skönt att ha det gjort sen, synd bara att det skulle ta en månad av sommaren från oss. Fördelen är ju att de kan vara avklädda i skuggan och att det svalkar skönt, nackdelen är att man inte kan hänga bland folk…

Sen en annan jobbig grej är att Ossian försöker äta upp mina tuttar bokstavligt talat. Hans lilla tand är sylvass så han kommer snart ha lyckats. Inte för att jag är särskilt förtjust i mina monster-stora pattar, jag ser fram mot att slippa dem, men det gör ju så ont! Helsike!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser
2 kommentarer leave one →
  1. juli 12, 2011 9:40 e m

    Det är i alla fall skönt att en del sjukdomar nöjer sig med att komma en enda gång, den tanken fick jag tänka ofta när vi hade den där sega vattenkoppsmånaden.
    Och ush ja de där nya tänderna är ju så himla skärande vassa..ajaj.. det känns som P kommer lessna på att amma tidigare än vad det blev med N, hon vill hellre tugga och kunna sitta upp och vara med mer än N. Jag blir sentimental i förväg av att sluta amma. Hoppas kopporna är över snart!!

    • juli 14, 2011 9:00 e m

      Samma känner jag ang amningen med Ossian, han verkar inte lika ” betuttad ” som Nico och han är så intresserad av mat nu! På sätt och vis så ska det bli skönt att sluta med amningen och att tuttarna blir mindre, det är så tungt! Men jag ammar gärna minst ett år till ändå….usch, hemsk tanke att sluta snart, får ej ske…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: