Skip to content

Dag 7

juli 31, 2011

På morgonen tog vi pappas husbil och åkte till Långgrundet, en badplats som heter så för det är långgrunt. Naturligtvis ….


Nico älskar att åka husbil annars hade man kunnat gå de 2 km till stranden….


Och Nico badade! Min pappa lekte och lekte med honom tills han glömde bort att vara rädd för vatten. En vecka på stranden med hans morfar hade resulterat i en fisk-Nico, garanterat!


Och Ossian badade med.
Fasen vad svårt det är att hålla O borta från solen samtidigt som man ska springa efter storebror! Och solskydds lotion ska man ju inte använda heller. Jag märkte idag att O har fått färg och fick en släng av ångest….

På eftermiddagen kom Bengen med familj förbi och hängde, de tar med bilbarnstol och packning till Sthlm i deras bil så att jag slipper släpa det på tåget. Vilken lättnad! Tack som fan! Ni är bäst!

Imorgon bitti åker vi hem. Då har vi varit borta 8 dagar och det har varit så bra med precis allt! Det är så kul att resa med mina barn och de är lätta och rediga…ska inte ropa hej ännu men hittills har allt gått suveränt! Peppar peppar… Nu sova och sen hoppas på en trevlig resa hem 🙂

Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: