Skip to content

Höst, overall , rasister, fisk och pengar!

september 7, 2011

Jäklar vad vi har blivit överraskade av hösten! Från vaaarmt till ordentligt kyligt på rekordfart!


Virkad mössa, stickad kofta och höstjacka!!

Dessutom har jag börjat kika på overall till Nico idag, fick tillbaka på polarn o pyrets poäng , 260 kr och en 20% på valfri vara. Det skulle betyda att en overall för 1400 kr istället skulle kosta .. 860 kr! Sehr gut!
Ossian ärver Nicos gamla.

Och idag började öppna förskolan. Ossian verkade gilla det, han är så full av energi nu och vägrar vara still så att det var rörigt och massa ljud funka bra till hans sinnesstämning.

På eftermiddagen gjorde jag en intervju med en stockholmstidning om virkning.

Sen kom svärmor förbi och hämtade Nico efter dagmamman, rosenrasande var hon. Nån gammal gubbe hade knuffat henne på bussen och betett sig riktigt illa, och när hon gick av här hade han först trott att hon förföljde honom och när hon började gå mot vårt hus hade han blivit helt chockad över att hon bodde här, invandrare och allt. Svärmor som är en kvinna som inte tar skit hade skällt ut gubben efter noter och varannat ord hade varit rasist-gubb-jävel och andra liknande ord så han ringde polisen…

Och som om inte dagen har varit tillräckligt händelserik så fick Ossian utslag när han åt fisk och Martin hade ett väldigt bra samtal med Stim om pengar som han inte fått ut än, och det var en väldigt fin summa som dessutom betalas ut i mitten av december, lycka!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser
2 kommentarer leave one →
  1. september 7, 2011 5:24 e m

    men gud, jävla gubbe!!! vafan får folk å bete sig sådär.. vad hände när han ringde polisen? Min kära svärmor blev utskälld av nån gubbe för ett tag sedan med, han tyckte inte att hon borde ”ha en sån stor bil, för kvinnor kan inte backa”.. bara för att hon hade råkat skrapa i bilen jämte lite lite (det blev inga märken eller så). Saken var att hon gjorde det för att hHAN stod I VÄGEN så att hon inte såg ordentligt.. Fan nu blir jag arg igen, medelålders män, guuuud va trött jag blir ibland..

    egentligen var det något annat jag skulle skriva till dig, men det har försvunnit helt nu, haha..

    • september 7, 2011 6:36 e m

      Svärmor skrek lite till och sen stack hon… rasist-mansgris…säkert 40-talist, de är de absolut värsta! ” kvinnor kan inte backa…” gubbe!! Nä, alltid ska man behöva vara förbannad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: