Skip to content

Ossians första steg!

oktober 10, 2011

Ossian har gått längs med möbler ganska länge nu och det senaste har varit att han släpper och står själv, men idag släppte han och försökte sig på att gå. Först ett steg, sen satte han sig han. Sen fortsatte det och så var det två steg och sen blev det tre steg…. 9 månader, galet och otippat!


Fick en Jordgubbsmössa från röda korset idag 🙂

– Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser
6 kommentarer leave one →
 1. oktober 10, 2011 7:40 e m

  Galet! Så himla duktig, heja Ossian! HInner mamman med? 🙂

  • oktober 10, 2011 7:50 e m

   Nä, jag tycker att det går så fort allt… men med Ossian är det enklare än med Nico, för han ramlade mer och slog i sitt stora huvud, Ossian känns lite mer stabil, trots att han är så liten…. Jag tror inte att han hade börjat gå vid 9 månader om det inte vore för att hans storebror, han vill så gärna hänga med på allt han gör…. Så mina överskottskilon kommer nog försvinna snart när jag får rusa runt efter två stycken 🙂

 2. Annelie permalink
  oktober 10, 2011 9:13 e m

  tänk vad stor ossian har blivit redan!! känns som han var nyfödd nyss och vi var i uruguay. det har varit så kul att följa honom dessa nio månader, han är så fin och verkar ha en så charmig personlighet när jag läser dina inlägg. när började nico gå? elian var sen 1 år och 1 månad. kramar till alla!

  • oktober 11, 2011 1:23 e m

   Ja, tiden går fort!! Lille skrutten….nu känns det som att spädbarnstiden är över 😦 Lite vemodigt för jag gillar verkligen när de är så små …. Nico började försöka när han var 10,5 månad men han gick helt fullt först när han var 1 år, på hans ettårdags så slutade han helt att krypa 🙂 Det är ju så olika från barn till barn, vissa går ju inte förrän de är 1,5 år, men de är ju lika bra på att gå när de är vuxna ändå 😉 hi hi… KRAM!!

 3. oktober 11, 2011 9:37 f m

  Heja Ossian…Kul att springa åt 2 håll nu 🙂 mer motion för mamma hehe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: