Skip to content

Gyn

mars 13, 2012

Ossian är 15 månader snart och min mens är inte tillbaka. Visst, jag ammar men jag har mensvärk och svullen mage. ( Ej gravid )
Försökte få en tid men väntetiden är flera månader. Fick till sist, med hjälp av vårdguiden, tag på en tid om 8 dagar och priset är 350 kr!!!
När blev det såhär? Förr har jag aldrig haft problem med att få gyn tider och det har varit samma kostnad som ett vanligt läkarbesök.
Högerregeringen kör ner Sverige i skiten, så är det.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser
5 kommentarer leave one →
 1. mars 13, 2012 11:07 f m

  Samma problem här. Ssk inom psyk kostar 200, mer än de inom icke psyk. Och så har de höjt beloppet man ska komma upp i så det blir gratis. Även för mediciner. De får bara inte vara kvar och sabba efter ett val till.
  Hoppas att det bara är en segdragen komma igång med mens process som gör så. Men vilken lyx. Jag fick mens och hemska pms efter 2 månader med helamning och jag som hade sett fram emot att slippa den.

 2. Sandra permalink
  mars 13, 2012 1:38 e m

  På gynekologerna i gamla stan finns det urgulliga läkare, ett tips. Alla specialister kostar så mycket, har gjort det länge och det är surt…

 3. mars 13, 2012 2:04 e m

  när fick du mensen efter nico´s förlossning? Jag fick vid 6 mån med Eli, men har fortf inte fått nu efter Avril. Trodde aldrig det kunde dröja så länge som 15mån! Galet att det är så långa vänteköer, överallt verkar det som..bara att få en vårdcentralstid på vår vc är det veckor och veckors väntetid!! Om man missar en tid tar de arvode , dubbla priset 650 kr oxå, så kom ihåg tiden 🙂 Tillgängligheten blir bara sämre och sämre i vården..hoppas innerligt på regeringsbyte..

 4. mars 13, 2012 3:11 e m

  Då är det nog vänster som regerar där jag bor, för där kan man gå och ta en nummerlapp nästan varje dag i veckan och komma in på nolltid. 😉

 5. mars 13, 2012 6:05 e m

  Jag missade min tid igår, trodde de var idag så får betala 350 för igår och 350 för andra tiden. Blir en dyr käkar besök men men jag får juh skylla mig själv 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: