Skip to content

Sjukdomar och ligister

mars 18, 2012

Det är intensivt att vara inne med två barn hela dagarna, men imorgon ska vi ut. Pratade med doktorn om Nicos kräkningar och det har varit såhär förr för honom. Så lätt och fort man glömmer tråkiga händelser. Så nu skippar vi välling ett tag, och fibrer och mjölk.


Och ikväll försökte ett gäng på 7-8 ungdomar sparka sönder våra lyktstolpar här utanför. Jag blev rosenrasande och sprang ut och skällde så att de sprang till skogs. Men sen har jag sett dem smyga runt här ikväll, får se om de förstör nåt under natten.
Jag blir inte skrämd av ett gäng tonåringar, gör de nåt så gör de det mot helt fel person.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser
5 kommentarer leave one →
 1. mars 19, 2012 11:33 f m

  vad skönt att det inte blev kräksjukan!! Vi tänker sluta med Elians välling till 3års dagen, han är näst intill beroende av den, hur tar Nico det att han inte får mer välling? Hände det något mer under natten? Vi har så mycket problem i vårt hus, med vandalisering, rökning och missbruk i trappan, inbrott i källaren, folk som bor i källaren och knarkar där, skitjobbigt, härom dagen var det en brand i trappingången intill, de fick evakueras..jag mår piss över att behöva oroa mig för om vi ska brinna upp en natt, för de finns idioter som sätter fyr för ”skoj skull” i trappan. Känns ibland som en del ungdomar inte har något samvete..jag har pratat…bråkat…förklarat…bett..och hyresvärden är katastrof, de gör inte ett dugg åt det..man ringer och ringer men inget händer. Har ni mkt problem? det är dessutom omöjligt att få lägenhet i malmö om man inte har möjlighet att köpa den, får man stå i kö i minst 2 -3 år..vi har stått 1 1/2…så vi lär få stanna här ett tag till..

  • mars 19, 2012 9:56 e m

   Nu har inte Nico druckit välling på ett par dagar och vi har pratat om varför med honom och då är det inga problem. Vi har inget mål med att någonsin sluta med välling, jag dricker fortfarande välling ibland trots att jag är 32 🙂
   Och Nico behöver inte gå upp på nätterna heller för att kissa pga vällingen så det finns inga problem egentligen….
   Men det kan vara lite tungt för hans mage så vi drar nog ned på det. Varför vill ni sluta ge Elian?
   Jag mailade dig på FB om lägenheter 🙂 flytta hiiiiiiiit för sjutton 🙂

   • mars 19, 2012 10:39 e m

    dricker du i nappflaska också? haha nej men klart man kan dricka välling hur länge som helst, min farfar diggade oxå det 101 år gammal. men vi tycker nog att nappflaskan får åka ut snart och att man får dricka på mugg då. Eli kissar på natten, när han får välling innan han somnar, vilket han alltid får. Eli vill gärna ha välling så for han är trött oavsett tid på dagen, det går lite troll i vällingen sedan avril föddes, han är sotis på ammningen. ofta vill han ha på natten om han inte kan somna om. hur ofta dricker nico välling? vad bra at han kan hålla sig nattetid, eli blir väldigt kissnödig av vällingen, och vi försöker dessutom lägga blöjan. wiiiee ska kolla mailen genast1 tack:)

   • mars 19, 2012 10:59 e m

    Nä, jag dricker inte ur nappflaska, det slutade jag med när jag fyllde 30 😉
    Nico dricker bara morgon och kväll men han föreslår lite då och då att han kan dricka lite välling istället för äpplet till mellanmål, men vi har aldrig gett med oss. Blir det för mycket får man väl helt enkelt ta bort det helt, lite som med napp, vissa barn bygger sina liv kring den, verkar vara lika svårt!
    Som att sluta amma, det var inte lätt det heller…

   • mars 20, 2012 8:09 f m

    hahah ja tänkte väl det, vid 30 har flaskan gjort sitt. Eli fick en del när han varit sjuk en vecka för det var det enda han ville ha och sen ville han gärna ha det lite när som helst. Nu får han morgon och kväll och seba ger han ibland på natten när han inte kan somna om och varit vaken i en timme. vi får väl se..känns lite som nappengrejen du snackar om…vet en del som är 6 år och dricker nappflask, det känns lite väl. men alla gör ju det som funkar och känns bäst för dem. kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: