Skip to content

Grythyttans

mars 24, 2012

Ikväll fick jag mina drömmars utemöbler, grythyttans. En soffa, två stolar och bord i gult. Kan inte ha önskat mer!


Fick hjälp av bästa C och så firade vi med korvgrillning med alla alla barn. Barn överallt! Och de sprang fram och tillbaka till fotbollsplan och spelade med ännu mer barn som var där.


Fick även lite andra möbler men det bloggas om det sen.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser
6 kommentarer leave one →
 1. Sandra permalink
  mars 24, 2012 10:04 e m

  Men åååhhhhh så snyggt! Avundsjuk – JA!

 2. mars 26, 2012 6:20 e m

  härliga gula! så mysigt med uteplats, grillning och massa barn! så bra ni bor, verkar helt perfekt läge. har ni många kompisar som bor i samma område eller måste ni åka långt för att komma hem till varandra?

  • mars 30, 2012 8:27 f m

   Nästan alla vi umgås med bor inom 10 minuters gångväg, lyxigt!

 3. mars 30, 2012 10:07 f m

  så gött och skönt! sthlm känns stort annars, om man bor i olika orter så att säga. Kände ni varandra innan ni flyttade dit ni bor eller har ni lärt känna varandra där? Sebas kompisar bor nästan alla på olika orter och då tar det ju ett tag att ta sig till varandra. vad häftigt att få det så att alla vänner kan bo så nära som ni! Det som är positivt med malmö iaf, är att allt är så nära. Har läst ditt mail, har haft fullt upp men svarar snart. tack för hjälpen hittills med lägenheter, så schysst!

  • mars 30, 2012 6:23 e m

   Vi flyttade hit när jag var i v 30 med Nico och då hade vi aldrig varit här förut, men sen har vi träffat folk på föräldrargruppen , lekparken, öppna förskolan och torpet. Och nu har vi bott här i snart 4 år och fått väldigt många vänner. Och nästan alla våra gamla vänner bor på södra delen av Stockholm så vi rör oss bara här omkring. Skönt. Det är därför ni måste flytta till den här delen så att vi slipper röra oss utanför zonen 😉

   • mars 30, 2012 7:50 e m

    Låter helt perfekt att ha alla så nära, i en stad som är relativt stor. Ja men klart att det är dit vi ska flytta! Vi får nog vänta med flytten tills efter uruguay, seba pluggar och vi åker i oktober som det är tänkt. Hur länge vi blir där vet vi inte än. men att hitta ngt i sthlm lär nog ta lite tid ändå. Nära er måste vi ju bo, såklart 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: