Skip to content

Från toppen till botten

april 2, 2012

Nico och Ossian var med mig hos Pia och kikade på katt-ungarn som jag skrev om tidigare, Jenny och B var också där och vi hade skönt häng och barnen lekte.


Sen drog vi iväg på loppis och fynd gjordes, och avslutade med en fika. Toppendag på alla sätt, MEN på vägen hem, sista 100 meterna så skrek Nico högt pga magknip och redan där ute började magsjukan ordentligt. Från att ha varit pigg och lekt som vanligt så blev han som en liten trasa här på kvällen med toalettbesök efter toalettbesök. Ossian verkar inte lika brydd men hans mage är på samma nivå. Orka!
Och föräldrarna i den här familjen är allt annat än glada på allt och varandra så en bra dag slutade med magplask.
Blä!

– Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer leave one →
  1. april 2, 2012 9:03 e m

    stackars barn, stackars föräldrar..så tröttande..visst är det övergående och saker kunde varit värre..men fan vad magsjuka är hemskt jobbigt för hela familjen. Efter vår första vinterkräksjuka detta året..har virus och bakterier för oss fått en helt annan innebörd…vad hände med en gång om året förkylningen..det existerar inte som småbarns förälder I guess 🙂 Det är så underbart att hänga och hitta på saker, men med småbarn känns det som bara man går utanför dörren för att hitta på något i allmänheten, så drar man också hem någon sjuka. KRYA PÅ ER!! KRAAAAM! ps. vad var det för loppisfynd? nyfiken 🙂 ds.

  2. april 3, 2012 7:36 f m

    Dem kanske tÅl inte laktos? Då brukar man ha magknip och magen rinner. De kommer ofta från marsvinen som ett virus och håller i sig ett tag. Kanske värt att prova och köra på låglaktos ett tag? Och tydligen så är de vanligare att bland barn blir intoleranta? I alla fall vad BVC sa till oss när Vincent var intolerant i 2,5 år och så växte han ifrån de..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: