Skip to content

Naturhistoriska, för och nackdelar.

juni 6, 2012

Dagen tillbringades på Naturhistoriska, Nicos favoritmuseum och nu även Ossians. De var inte still en minut på de 3,5 timmarna vi var där.


Det var jättetrevligt och ganska folktomt för en gångs skull. MEN det finns ett par grejjer som stör mig enormt och det är värmen! Varför är det så satans varmt där? Man längtar ju bara ut!

Och restaurangen. På fullaste allvar så skulle Martin laga mat som är HUNDRA gånger godare än maten som serveras på Fossilen.
Martin reklamerade sin första rätt för att den inte gick att äta och beställde sedan in samma som min, kräk-pasta med kräks.


Det äckligaste jag någonsin ätit ute, båda rätterna de serverade. 90 kronor styck kostade det här hemska. Huuuaaaa …. Mitt råd är att ALDRIG någonsin äta där.

Och museum-shoppen. Vilka hutlösa priser. Dinosaurie-dokumentärer som kostar 59 kr överallt skulle de ha 249:- för, för att ta ett exempel. Lura stackars turisterna…

Annars är det bästa museet när man har barn…så länge man inte har på sig för mycket kläder, äter där eller handlar….

– Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser
3 kommentarer leave one →
 1. frusandra permalink
  juni 6, 2012 8:22 e m

  Har ni provat tekniska? Min absoluta favorit för barn! God mat också 😉

 2. blixa09 permalink
  juni 6, 2012 9:03 e m

  När vi har ätit där har jag och Blixa tagit varsin ”salladsskål” à typ 15kr och fyllt den med bön-och pastasallad. Sedan har vi tagit obegränsat med bröd från brödbordet med hummus eller nåt till det, det blir vi mätta på, särskilt eftersom Blixa bara äter halva sin skål så jag kan ta resten 😉 Det är rätt gott också! Proffstips till nästa gång!

 3. juni 7, 2012 7:38 f m

  haha kräkpasta fy fan 😀 överpriser i shoppen och på mat är klassiskt på alla museeum vi varit på. Men kvalitén på käket måste de ju där fått allvarliga klagomål på om det är så hemskt..låt er kul där annars för barnen ,måste vara gött att ha så mycket att välja på som det finns i sthlm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: