Skip to content

Idioter

juni 12, 2012

Hade läkartid idag och nu är det konstaterat att jag har allergier. Remiss till specialister för provtagning och nåt med polyper.
Det känns bra.
En sak som inte känns bra är att jag blev ifrågasatt 3 gånger varför jag fortfarande ammar. Och minst okej var att hon skrattade högt när jag sa att han var 1,5 år. ” Åhhhh ha ha ha du med mig skojja ? ” , nä din jävla kärring, det gör jag inte.
Mest förvånande var att det var en sydeuropeisk läkare, de brukar ha en annan syn på amning, en mer neutral syn…men inte hon.
Jag sa att jag tänker amma tills han är 5 år, MINST!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser
4 kommentarer leave one →
 1. juni 12, 2012 6:02 e m

  Fan vad kass läkare, sånt är ju personens uppgift att stödja för sjutton!

 2. juni 12, 2012 8:13 e m

  Vad har ammning och allergier för samband?! Känner igen reaktionen..i princip alla reagerade på att jag ammade Eli till 1 1/2 år ålder. Så Repsektlöst att uttala sig på det viset av doktorn. vad fasen även om jag tex. tycker det är galet svårt att förstå att man avstår från att amma, utan att ens prova bara för att man vill vara ”fri” eller inte få annan form på sina bröst, så skulle jag aldrig uttrycka något fördömmande i den människans ansikte. Jag skulle inte heller vara bekväm med att amma min 3 åring, men inte ifrågasätter jag de som gör det för den sakens skull. Sa du inte till läkaren!! respekt är något som ingår i läkarrollen och personliga osmidiga kommentarer som dessa är inte ok.

  • juni 12, 2012 8:17 e m

   De vill ge mig kortison men jag vill / kan inte ta några mediciner pga amningen.
   Det enda jag sa var att jag inte tänkte sluta och att jag inte tyckte att det räckte och att jag tänkte amma mina barn tills de är 5 år! 🙂 det tänker jag inte göra men jag har inte planerat att sluta amma än. 🙂

   • juni 13, 2012 10:03 f m

    ja hej och hå amma på!!! 🙂 känns ibland som kortison är alla läkares underverks-medicin på allt..Vet inte hur många gånger läkare velat att elian ska ta det för minsta lilla röda prick..men vi har aldrig gjort det utan använt våra natursalvor eller inget alls, så har kroppen själv tagit hand om det. Men har man lågt imunförsvar eller fattas något i kroppen, har den inte lika lätt för att läka. Mitt tips är att gå till en homopat, vet flera som fått bukt på sina allergier helt efter en undersökning med efterföljande behandling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: