Skip to content

Lindex-debatten

augusti 12, 2012

Det har väl inte undgått någon att det pågår en debatt om Lindex barnkläder. Ni vet, det gamla vanliga. Vartannat till var tredje år blossar det upp en arg debatt om att barnkläder inte görs för barn utan efter kön. Flick-kläder som ser ut som stripp-kläder och tuffa kläder till pojkar. Arga föräldrar som tycker att det är hemskt och fruktansvärt! ” LÅT BARN VARA BARN ”
Sen när de gapat sig hesa i en kvart så går de till Lindex och köper en ny uppsättning höstkläder och så ger de sig en klapp på axeln. Idioter.

Jävla dubbelmoral. Blir så less. Skit i att handla på dessa butiker som har uppdelat barnkläder efter kön.
Sluta stödja Lindex, Kappahl, H&M eller Cubus ( och flera mer ).
När ska folk fatta att det är det enda sättet som skulle kunna förändra i längden?

– Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser
2 kommentarer leave one →
 1. augusti 12, 2012 3:12 e m

  Haha 🙂
  Det är ju dock synd att vettiga alternativ ofta är mycket dyrare.. Själv nöjer jag mig med att köpa kläder jag kan stå för och påpekar sjuka grejer som att man inte kan köpa vettiga badbyxor utan allt som säljs är bikini. För att sedan se ettåringar på badhuset som har bikinitopp och inse att 90% vill skapa prinsessor och superhjältar och att lyssna på sina kunder är just vad Lindex m fl gör. Genom sin uppdelning. Synd men fasen sant.

  • augusti 12, 2012 3:43 e m

   Ja det är skit! Alla gör ju vad de tycker känns rätt, och de som sätter på sina barn bikinis kommer jag aldrig förstå, hur tänker de? Hur kan de tycka att de gör rätt? Eller tänker de över huvudtaget?
   Ja ja,hur som helst så har jag bojkottat alla ställen som har könsuppdelat i snart 2 år. Sen jag började göra det så har det blivit mer second hand och mer smarta köp istället för att bara köpa… Och på så sätt har det blivit betydligt mer ekonomiskt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: