Skip to content

Födelsedagen

september 20, 2012

Nicos födelsedag var helt perfekt.
Började dagen med att sjunga för honom och frukost på sängen med chokladmjölk och jordgubbar och grädde. Paketen innehöll en dinosaurie bok, dinosaurie DVD ( 5 timmar BBC dokumentärer ) , en späckhuggare, Kiss t-shirt och Messis landslagsdräkt.

Nico fick bestämma sin dag så till lunch åt vi pannkakor och efter det så gick vi till konditoriet och hämtade den beställda prinsesstårtan. Nico visste inte att den var beställd så han blev väldigt förvånad när han såg sitt namn på den i montern. ” – Alla vet att jag fyller år idag mamma ”. Ja såklart, du är ju den viktigaste i världen!!


När Ossian vilade kikade vi på dokumentärer och drack te och åt naturgodis, sen gick vi ut och pallade äpplen när han vaknade.

På kvällen firade vi med de närmaste, Pia och Nelson och svärmor. Födelsedagsmiddagen bestod av köttbullar och stuvade makaroner, sen tårtan naturligtvis….


Det var en trött men nöjd fyra åring som somnade igår.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser
One Comment leave one →
  1. oktober 3, 2012 7:49 e m

    Grattis i efterskott världens underbaraste och finaste Nico!!! tänk redan 4 år!!! Vad klok mamma du har som låter dig får välja hur du vill spendera dagen och vad lugn och skön den lät, så mysig 4års dag ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: