Skip to content

Ossians inskolning

januari 24, 2013

Inskolningens tredje dag avklarad och Ossian vägrade följa med mig hem, ledset utbrott och rymningsförsök, så han ger sken av sig att trivas i alla fall…fast väl hemma så är han aningens kramigare och han sover halvt som halvt på mig så han vill inte bli av med mig helt och hållet.

20130124-144009.jpg

Blev så inspirerad av dagmammans hem idag. Barnens rum är så fint med varma lugna färger. Bra förvaring. Inte en plastleksak utan mest pedagogiska leksaker i trä. Harmoniskt och barnens lek blev därefter.

Hade planer på att tapetsera och ordna om i barnens rum men tapeter läggs på hyllan ett tag, det kan bli rörigt med färg där och leksaker. Jag ska eftersträva harmoni och ett gift-fritt rum!

2 kommentarer leave one →
  1. frusandra permalink
    januari 24, 2013 3:12 e m

    Åh vad kul med rummet! Ska bli kul att följa. Jag är tacksam för lekrummet, har som plan att allt plastigt ska bo där, så barnen inte sover med det. Att ta bort all plast funkar inte här men rensa är ju iaf suveränt. Kram!

    • januari 24, 2013 3:19 e m

      Ja det är ju helt klart det bästa, så att de inte andas in det hela tiden!! Ska bli spännande att se era rum och hur ni tänker!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: