Hoppa till innehåll

Jag

 

Jag bor i södra delen utav Stockholm tillsammans med min man Martin och våra två barn, Nicolas ( sep-08 ) och Ossian ( dec-10 ).
Nu är jag föräldraledig men när jag börjar jobba igen så är det som tatuerare i en studio söder om söder, älskar att måla men även virka, sticka och pyssla i största allmänhet. ( Min pysselblogg hittar ni HÄR ) Engagerar mig väldigt mycket i frågor gällande genus, feminism, miljö och orättvisor, har jag inte en åsikt så skaffar jag mig en ganska fort….

Ibland har jag lösenordskyddade inlägg och om du vill ha lösenordet så skriv en kommentar och bifoga mail adressen.


7 kommentarer leave one →
  1. augusti 21, 2009 8:26 e m

    Jag ggr två – blir ju ej mindre LevAnde… 😉

    Lycka till som nätmedborgare

  2. Frida permalink
    oktober 13, 2009 7:08 e m

    Så himla fin bild!! vill ha en papperskopia.

  3. oktober 13, 2009 7:20 e m

    Frida, det får du nästa gång vi ses 🙂

  4. december 28, 2009 8:53 f m

    Hej söta =)
    Ser att ni haft en mysig jul nere i Borås…häääärligt!!! Älskar julen jag med den e fan mysig synd bara att den e över så jäkla snabbt men men bara börja längta ttll nästa 😉 Jag måste komm aå gadda klart min koi så fort lillan kommit ut =) Det ska väl gå??? Pallar INTE vänta tills jag ammat klart ju…..Hoppas vi hörs å syns snart….miss you mucho mucho……Saknar som sagt våra roliga skvaller stunder nere i studion 😉 hahahahahahaha eller hur….
    Massa massa kramar / Linda

  5. april 28, 2010 9:30 f m

    Fina bilder på den fina familjen! 🙂

  6. Petra Lansky permalink
    augusti 16, 2011 11:57 f m

    Hej!
    Jag heter Petra och är 27 år jag är gift och har en son Buster som snart fyller 1år,jag bor i Luleå.Jag kom över din roliga blogg när jag läste om pojken som fick sina fingrar sönder sprängda i sandlådan min son kommer att börja på dagis till hösten och jag är orolig, skulle vilja att du gav lite tips om hur man kan göra eller vad man ska tänka på för att bli kvitt denna oro.Vore glad om du även kunde skicka mig lösenordet till din blogg.
    Ha en jätte fin dag
    Med Vänlig Hälsning Petra

Trackbacks

  1. Vem får dina barn leka med? « Tristessa

Lämna en kommentar